3D-MODELLERING

PROSJEKTERINGSTJENESTE – FRA IDÉ TIL FERDIG UTSKRIFT

Mulighet til 3D-printing egner seg perfekt for bedrifter uavhengig av type forretning, fra enkeltpersonsforetak til ingeniører fra produksjonsselskaper. For å imøtekomme behov til selv de mest krevene kundene tilbyr vi ikke bare 3D-printing men også bistand i utvikling av konsepter av nye produkter. Vi jobber ved bruk av CAD- programvare basert på retningslinjer fra bestemte teknologier, vi lager teknisk dokumentasjon og visualisering av objekter. Både bistand i valg av utskriftsteknologi og metode for etterbehandling baserer vi på tilsiktet bruk en en gitt del. Utvalget av tjenester vi tilbyr, samt kontakter med spesialister i relaterte bransjer til additiv produksjon, hjelper oss å kunne tilby en omfattende tjeneste fra konsept til produksjon.

Prosjektets retningslinjer – design betyr veldig ofte å lage prosjekter av individuelle produkter „fra bunnen av”, ”from the scratch” eller modernisere produkter som allerede finnes. Denne prosessen kan begynne i dette øyeblikket når kunden tegner sin idé på et papirark. Vi hjelper kunden å lage unike produkter ved å verifisere hans eller hennes konsept når det gjelder teknologiske muligheter som tilbys av 3D-printing. Dene verifiseringen bidrar allerede under arbeid med konsept til å velge riktig teknologi og dermed betydelig redusere produksjonsprosessen.

3D-prosjekt – utvikling av 3D-prosjekt er en jobb som baserer på teknisk dokumentasjon og mottatte retningslinjer. Prosjektet kan lages fullstendig av kunden og sendes som en fil til 3D-printing. 3D-printerens programvare kan finne feil som er grunnet modellens geometriske utforming eller feil utvikling av modellen til utskrift. Vi tilbyr hjelp innen 3D-prosjektering og behandling av filen. Etter kundens ønske kan vi lage visualisering. Ferdige prosjekter ber vi om å sende gjennom kontaktskjema.

3D-printing – vi tilbyr tjenester innen 3D-printing ved bruk av nyeste teknologier og profesjonelle systemer for 3D-printing. Deler som produseres av oss, er laget av originale og sertifiserte materialer som produsenten anbefaler for bestemte typer maskiner. På den måten er hver del som tilbys av oss, av høyest mulig kvalitet. Hver løsning tilpasser vi kundens krav.

Etterbehandling – i tilfelle modeller som skal ha visuelle funksjoner, kan den printede modellen kreve etterbehandling. Avhengig av kundens krav angående overflatens kvalitet, tekstur og modellens belegg kan vi foreslå en rekke etterbehandlingstiltak som lakkering, kunstnerisk maling, galvanisering og metallisering. 3D- utskrift kan også fungere som en matrise til bruk i tilfelle voks-støping eller vakuumstøping (vacuum casting), slik at vi får til og med flere hundre stykker av ferdig prosjekt fra en form som er laget basert på utskriften. For å få mer informasjon om metoder for etterbehandling ber vi om å ta kontakt med oss.